Sommarens hetaste pryl!

Airbed – perfekt på stranden, festivalen eller i trädgården.

Öppna bara änden och dra den mot vinden så fylls den med luft. Snabbt och enkelt!

Utpris: 10 st. 225:-/st + tryck.

25 st. 199:-/st + tryck.

50 st. 179:-/st + tryck.


Profilreklam och trycksaker med erfarenhet och kvalitet

AMAB startade 1986 och har sedan dess jobbat med försäljning av trycksaker, profilprodukter och kontorsmaterial. Sedan 2013 ingår AMAB i E-Printkoncernen. Tack vare det samgåendet har vi tillgång till en omfattande produktion av digitalprint, IT-lösningar och distribution, allt centralt beläget mitt i City.

Vårt moderbolag E-Print har ett av marknadens mest effektiva och samtidigt avancerade digitaltryckerier. Vi strävar efter att hela tiden utveckla nya metoder och lösningar som ger dig som kund snabbare, enklare och säkrare trycksaksbeställningar. Vi kan skräddarsy din beställning och hjälper dig snabbt med produktion och distribution. Vi erbjuder allt ifrån enklare kopiering och print till större produktioner.

Profilprodukter som överträffar kundens förväntningar!

Vi hjälper ert företag att synas. Vårt sortiment är noga utvalt och vi jobbar med välkända och välrenommerade grossister och tillverkare i Sverige och övriga världen. Personlig service och rådgivning, professionell originalproduktion och snabba leveranser är våra ledord.


Allt inom kontorsmaterial!

Hos AMAB hittar du allt för kontoret samlat på ett ställe. Vi hjälper till med skräddarsydda skrivarlösningar, skrivarservice, teknik för presentationer och mötesrum, kontorstryck och mycket annat. Och med vår Skåpservice kommer vi ut till er och fyller på kontorsförrådet med det sortiment ni önskar.

Hållbart!

Tillsammans med våra leverantörer, kunder och medarbetare jobbar vi för bättre hållbarhet. Vi har ett brett sortiment av miljömärkta produkter.